Cum poți atrage bani

Finanțele sunt un subiect care face apel la mulți, chiar și la cei care se tem să se recunoască. Nu sunt întotdeauna suficiente, vreau să obțin mai mult, dar unde și cum. A atrage bani în viața ta este imposibilă fără a-ți schimba starea de spirit, subconștientul într-o direcție pozitivă. Numai psihologia bogăției, deschiderea către sursa abundenței, credința în propria putere, în sine va duce la succes în toate eforturile.

Suficient pentru a le stăpâni, cum să atragă bani acasă va fi mult mai ușor. Mai bine să începeți cu controlul gândurilor voastre. De îndată ce sunt triste, dureroase, negative, ele trebuie înlocuite urgent de afirmații pozitive.

Cum funcționează

Uneori se pare că banii economisesc de la o persoană.Acest lucru se datorează faptului că gândurile despre ele sunt pline de respingere și disconfort. Cum de a atrage bani în casă în acest caz? Trebuie să se îndrăgostească. Pentru a simți această stare, trebuie să ne permitem să fim bogați. Adică, toate gândurile despre obiectele de lux și viața ar trebui să fie doar pozitive.

La vederea lucrurilor inteligente, dar încă inaccesibile, nu regretați inaccesibilitatea lor, ci bucurați-vă de aspectul și existența lor normală. Căci finanțele știau că tot ceea ce este legat de ele provoacă doar emoții ușoare. Impulsul trimis universului în acest fel se va întoarce în mod necesar odată cu creșterea abundenței.

Dacă o persoană dorește să știe cum să atragă bani în casă, trebuie mai întâi să se răzgândească.

Există și alte manifestări în psihologia sărăciei.Una dintre ele, care împiedică înțelegerea modului de a atrage bani acasă, este invidia pentru cei care au mai multă bogăție materială. Dar când săracii copleșesc acest sentiment, bogăția nu-l va face bine. El nu se va putea simți confortabil cu o cantitate mare în mâinile sale și va fi imediat condamnat să se întoarcă la starea sa anterioară. Numai adoptarea abundenței și sentimentul de succes vor ajuta întotdeauna să se îmbogățească. Chiar dacă trebuie să începeți de la zero.

Cum să recunoști invidia în sufletul tău și să o lupți

Acesta este momentul în care, după vestea succesului, există un sentiment de faliment, inferioritate, stare proastă. Eliminați gelozia controlându-vă gândurile și înlocuindu-le cu cele fericite. Desigur, acest lucru nu este ușor și totul nu se va schimba imediat. Subconștientul ar trebui să fie obișnuit cu un nou mod de gândire pentru el. Este necesar să se acumuleze un potențial pozitiv.

În combinație cu o schimbare în conștiință va ajutapentru a atrage bani de la Feng Shui. Acesta este un sistem de cunoștințe antice despre construcția corectă a vieții, luând în considerare starea de energie existentă în natură, laturile lumii. Conform acestei științe, fiecare direcție a busolei are o energie diferită și afectează anumite domenii ale vieții.

Deci, sfera banilor, bunăstarea financiară este sub influența Direcției sud-estice. Trebuie schimbat pentru a schimba situația în bine. După ce ați identificat această zonă în casa dvs., trebuie mai întâi să dezasamblați molozul și mobilierul. Și apoi ar trebui să armonizați acest site în avans cu ajutorul simbolurilor și talismanelor adecvate.

Dacă această zonă este absentă sau intră în toaletă, o puteți activa într-o altă cameră. Elementul principal din sud-est este un copac, deci nu există nimic care să nu se potrivească pentru această zonă ca un talisman, ca un copac bogat. Și, de asemenea, pe acest site este de dorit să se evite apariția elementelor metalice și de foc, care distrug și slăbesc energia. Dar prezența apei, care, după cum știți, hrănește copacul, va avea un efect favorabil.

Apropo, dacă nu există posibilitatea de a instala în locul potrivit – talismani, puteți folosi imaginile lor. Mai multe informații despre talismane, amulete, culori și dimensiuni, precum și numere care se potrivesc în fiecare zonă și care sunt periculoase, pot fi învățate din orice carte despre feng shui.

Visele de a fi prosper financiar

O persoană începe să caute cauza eșecurilor sale, iar indulgența consideră nenorocirile și trucurile soartei drept sursa problemelor. Dar, în realitate, există suficiente modalități de a atrage bogăția și norocul în viața ta. Cu această ocazie, există multe concepte și concluzii. Mulți oameni abordează această problemă din punct de vedere psihologic, din punct de vedere economic sau ezoteric. Totul depinde de modul de gândire, de disponibilitatea gândurilor și a acțiunilor care cad pe acest fir.

Există multe modalități de a atrage bani, cel mai eficient și mai rapid mod este să schimbi modul în care gândești. Adepții învățăturilor ezoterice cred că magia poate ajuta pe calea bogăției și, datorită unor magii și miracole, șoptind cuvinte speciale, puteți deveni bogați și puteți avea mulți bani.

Poate că aceste metode funcționează, pentru că, după cum știți, fiecare cuvânt are puterea sa și este adevărat, ceea ce credem. Dacă vă place acest lucru, puteți studia în literatura de specialitate și încercați să practicați diverse sfaturi și conspirații “magice”.

Acest lucru se face cu ajutorul oricăror conspirații, vrăji, cuvinte magice speciale care pot atrage energia banilor și a bunăstării. Puteți folosi atribute speciale ca talismane și amulete, care vor trimite un semnal cosmosului și vor atrage la nivelul energiei ceea ce aveți nevoie. Principalul lucru este să înțelegeți ce trebuie să credeți și să fiți recunoscători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *