Aflați de ce și cum să obțineți un atac de cord

Atacul de cord a fost o problemă comună în prezent. Atacurile de cord sunt cele mai multe decese din întreaga lume. Adesea auzim că oamenii se pot recupera după sosirea atacului de cord, dar unii oameni au atac de cord, de asemenea, vine din tăcere. Care se numește atac de cord tăcut. Majoritatea oamenilor și-au pierdut viața în acest tip de atac de cord. Deci, să știm ce provoacă un atac de cord tăcut unui pacient cu inimă? Care pot fi simptomele atacului de cord?

După cum sugerează și numele, atacul de cord tăcut vine în tăcere. Dar este, de asemenea, ca un atac de cord comun în care fluxul de sânge către partea inimii se oprește permanent. Ceea ce ar putea pune inima la un risc rău. Cu toate acestea, există unele simptome pe care oamenii nu le înțeleg.

Evitarea atacurilor de cord silențioase poate fi următoarele măsuri, cum ar fi-

Mergeți la verificarea corpului dacă există un sentiment de greutate în angjyati sau piept. Într-o astfel de situație, uneori pot exista blocaje în inimă. Nu vă supărați de blocaj, ci tratați-l corect.

Dacă aveți diabet zaharat, hipertensiune arterială, colesterol ridicat sau sunteți supraponderal https://www.spitaluldeurgenta.ro/heart-tonic-inima-si-cardiovascular/, continuați să faceți controale fizice din când în când sau faceți o verificare de rutină dezvăluită de medic.

Dacă fumați, lăsați fumatul. Acest lucru nu numai că poate crește riscul de atacuri de cord silențioase, dar poate crește și riscul altor boli precum cancerul. Fumatul femeilor sau bărbaților are un impact negativ asupra fertilității lor, iar oamenii devin victime ale fertilității.
Nu Mâncați Alcool. Consumul excesiv de alcool poate crește riscul de infarct miocardic silențios. Alcoolul excesiv poate începe multe disconfort fizic.

Exercitați cel puțin 20 de minute pe zi. Procedând astfel, veți fi sănătoși. Exercitarea îmbunătățește circulația sângelui în organism, reducând astfel riscul bolilor.
Încercați să stați departe de stres. Este posibil să fiți victima stresului în schimbarea stilului de viață, dar evitați-l cât mai repede posibil, deoarece stresul poate crește riscul multor boli.
Fii activ fizic. Nu stați în repaus la pat până când medicul nu recomandă odihna patului și petreceți timp într-un curs ușor de lucru.

Ce alimente trebuie să evitați

Nu mâncați alimente excesive de ulei, precum și evitați alimentele congelate și junk. Docterii pot înțelege pericolul atacului de cord la pacienții lor. Cum ar fi hipertensiunea arterială, colesterolul și diabetul. Femeile cu antecedente medicale de preeclampsie sunt, de asemenea, expuse riscului de atac de cord.

Este foarte important ca pacienții care au deja boli de inimă sau au suferit un atac de cord să se întâlnească în mod regulat cu cardiologul pentru a avea grijă de inima lor. Pacienții care au suferit un atac de cord prezintă, de asemenea, un risc mai mare de al doilea atac, cardiologul poate controla riscul de atac de cord luând în considerare simptomele pacientului.

Care sunt întrebările pe care le puteți face cu un medic prezent cu un atac de cord?
Profesioniștii în atac de cord ar trebui să-și adreseze expertului în sănătate următoarele întrebări:-

  • Dacă simțiți disconfort, acestea pot fi semne de atac de cord tăcut?
  • Care etapă este boala?
  • Trebuie să mănânc medicamente pe viață?
  • Ce ar trebui să schimb în stilul meu de viață?
  • În plus față de aceste întrebări, dacă doriți să știți răspunsul la oricare dintre întrebările asociate cu atac de cord tăcut, experții vor fi mai bine înțeleși. Sperăm că aceste articole vă vor fi de ajutor. Spuneți-ne părerea și comentariul dvs. Sugestiile dvs. vor primi, de asemenea, salut sănătate. Păstrați-vă mintea și rămâneți sănătoși.

Hello health group nu oferă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament

După atac de cord sau angină, pacientul este de obicei rugat să facă o angiografie. După ce ați făcut angiografie și ați găsit câteva blocuri în ea, se spune că acum Puteți obține o angioplastie sau dacă blocurile au fost prea mari, prea rău sau nu merită o angioplastie, este recomandat să vă faceți bipasurgia. De asemenea, ai înțeles. Chiar și așa nu există nici un șurub în poveste. Toate iluziile apar în viață după angioplastie și bipasurgery.

După atac de cord, angioplastie sau prinintervenția chirurgicală, omul este speriat pentru o vreme, apoi uită treptat toate necazurile. El simte că a fost atât de puțin o furtună instantanee care a trecut. Și această furtună este, probabil, va veni. Dar el uită că atunci când inima reală a lui Dumnezeu s-a îmbolnăvit, acum are o inimă moartă, reprimată și cu el trebuie să-și trăiască viața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *